Menu

Over 't Kabotske

De parochiezaal werd gebouwd in 1929 en beheerd door de toenmalige pastoor. Na enkele jaren van verval werd het complex verbouwd. In 1974 opende de nieuwe zaal onder de naam: 't Kabotske. Het parochiaal centrum bestaat uit een grote polyvalente zaal en een kleinere zaal met toog (cafetaria).

Zaal

Een ultramoderne keuken werd gerealiseerd. Een keuken voorzien van alle comfort. Een gescheiden warme en koude keuken, met een aparte afwasruimte. De keuken is voorzien van een professioneel kookfornuis, friteuse en bordenverwarmer. Tevens is er een grote frigo voor koude buffetten en een diepvriezer. Een koffie-, eetservies en bestek is ter beschikking voor de capaciteit van de zalen. NIEUW !!!  AFWASMACHINE ... wast 40 borden in 1,5 minuut 

Bar
Keuken
Feest in 't Kabotske
Bar

 

De zaal biedt plaats aan een tweehonderdtal gasten en kan gebruikt worden voor feesten, tentoonstellingen, shows, ... Het hele complex voldoet aan alle veiligheidsnormen, met automatische nooddeuren en noodverlichtingen. Achter het complex bevinden zich een tweetal vergaderlokalen, die verbonden zijn met de keuken, zaal en toog. Het geheel biedt dan ook enorme mogelijkheden wat betreft seminaries, tentoonstellingen, enz. 

Grondplan

Download hier de grondplannen met de afmetingen (.pdf) van de grote zaal en het cafetaria